De Muynck bvba logo


Date:31 augustus 2012

Isolatie

Het hoeft niet meer gezegd dat niets u meer opbrengt dan een goede isolatie. Naast wooncomfort op thermisch en akoestisch gebied bespaart u nog eens een flink pak op uw energiefactuur en u helpt het milieu een handje door het terugdringen van broeikasgassen. Een niet of slecht geïsoleerd dak is verantwoordelijk voor 20 à 30% warmteverlies  in huis. Wat vast staat is dat een goede isolatie staat of valt met een juiste productkeuze en plaatsing.


 • Dak- zolder- vloer- en wandisolatie


  Isofloc cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt vervaardigd volgens een energiearm recyclageproces uit versnipperd papier. Het toegevoegde boorzuur beschermt Isofloc tegen ontvlambaarheid, schimmels en ongedierte.

  De Isofloc isolatie mag enkel door gelicenciëerde plaatsingsbedrijven worden aangebracht. De vlokken worden ingeblazen in een gesloten compartiment via een slang met inblaaskop. Dit garandeert een volledige vulling zonder kieren van het te isoleren vlak. Dit kan een vloer, wand of dakconstructie zijn. Ofwel wordt cellulose ook open geblazen bij gewone open ruimtes zoals zoldervloeren. Isofloc cellulose heeft een lambda waarde van 0.039 W/m.K.

  Isofloc isolatie door De Muynck bvba is een goede keuze door:

  • zijn lage productie energie.
  • zijn thermische, akoestische, brandwerende karakteristieken.
  • zijn vochtregulerende en luchtdichtende en warmteabsorberende eigenschappen.
  • zijn economische, milieubewuste oplossing voor uw isolatie!

  Documenten • Gevelisolatie


  Hiervoor gebruiken wij een dampdoorlatende, waterkerende wandplaat van Pavatex® voorzien van veer en groef rondom voor een optimale winddichting en waterkering.

  Documenten